Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Részvételi szabályzat

 

1.) A részvételi szabályzat elfogadásáról

Az Etyeki kör instant túráinak indulójaként a jelen részvételi szabályzatban foglaltakat magadra nézve kötelezően elfogadod és kötelezettséget vállalsz annak betartására. Tudomásul veszed, hogy a nevezett résztvevőkre a jelen részvételi szabályzat hatálya kiterjed.

2.) Egészségi állapotodról

Kijelented, hogy az Etyeki kör instant túráin egészségesen, saját felelősségre, az általad választott távra, túrára mind fizikálisan, mind mentálisan felkészülten indulsz. Az egészségügyi állapotodban bekövetkező állapotromlásért a Szervezőt nem terheli felelősség.

3.) Fotókkal, felvételekkel kapcsolatos rendelkezés

Tudomásul veszed, hogy az instant túrák alatt a Résztvevőről felvételek készülhetnek. A képek és felvételek készítéséhez és felhasználásához hozzájárulsz. Tudomásul veszed, hogy a rólad készült képeket, felvételeket reklámfilmben és más médiában promóciós célra a Szervező felhasználhatja. Hozzájárulsz, hogy a nevezéskor megadott e-mail címedre és telefonszámodra a Szervező levelet, illetve üzenetet küldjön az instant túrák információival és további sporteseményekkel kapcsolatban.

4.) A nevezések átruházásról

Elfogadod, hogy a nevezés és a sikeres teljesítés esetén járó érem és fogyasztása át nem ruházható.

5.) Befizetett nevezés lemondása

Tudomásul veszed a következőket:
I.) A Szervező a nevezés lemondását, a geogo ellenőrző kód érvényesítését megelőzően tudja elfogadni, kizárólag írásban, a hello@etyekikor.hu e-mail címen. Ebben az esetben a befizetett összeg 75%-át a Szervező visszafizeti.
II.) A geogo ellenőrző kód érvényesítését követően a nevezés lemondását semmilyen okkal nem fogadja el a Szervező, a nevezési díjat nem fizeti vissza.

6.) A Felelősségvállalási nyilatkozatról

A túrákon mindenki saját felelősségére indul. A nevezéseddel elfogadod, hogy ez egy önellátó túra/futás, a szükséges eszközökről és ellátmányról magadnak kell gondoskodni. Elfogadod és tudomásul veszed, hogy a szervezők a túrán esetleg bekövetkező balesetekért, bármilyen sérülésért vagy károkért nem felelnek, ahogyan azért sem, hogy a teljesítéshez szükséges összes ellenőrzőponton igazold az áthaladásod, a rendszert megfelelően használd.
Gyerekek 16 éves kor alatt csak felnőtt felügyelettel indulhatnak, 16 év felett a szülő felelősségvállalása mellett, akár egyedül is.

7.) A nevezési díjról

Tudomásul veszed, hogy az induláshoz szükséges ellenőrző kódot a Szervező csak a teljes nevezési díj beérkezését követően küldi meg. A hiányos befizetés esetén a különbözet befizetése elengedhetetlen a nevezés érvényessé válásához. Hiányos befizetés esetén a Szervező e-mailen értesíti a résztvevőt a különbözet mértékéről, amelynek megfizetésére 8 naptári nap áll rendelkezésre. Amennyiben a megadott határidőn belül a különbözeti összeg a Szervező bankszámláján nem kerül jóváírásra, a nevezés törlésre kerül. Elfogadod, hogy a Szervező, csak a nevezéskor megadott számlázási névre és címre tud számlát kiállítani.
A jelentkezők a nevezés leadását követően számlát és számlázási adatot nem tudnak módosítani.

8.) A rajtidőpontokról

A körök mindegyike instant futó és túrakör, ami azt jelenti, hogy bármikor teljesítheted, a Szervező nem jelöl ki rajtidőpontot.

9.) A céges csapatokról

Céges nevezés esetén lehetőség van egy rendelésben több nevezést vásárolni, ez esetben a Szervező egy számlát állít ki a megadott számlázási névre és címre. Egyidejűleg több nevezés vásárlása esetén az induláshoz szükséges ellenőrző kódokat a Szervező a megadott email címre küldi ki.

10.) Vis Major

Vis Major esetén a Szervező díjat nem fizet vissza (pl. a kör a Szervezőn kívülálló okból nem teljesíthető). A nevezés nem évül el, az egyetlen korlát, hogy amennyiben a kört a jövőben a Szervező bezárja, úgy ennek időpontja előtt fel kell használnod.

11.) Adatok hitelességéről és felhasználásáról

Kijelented, hogy a jelentkezéskor elküldött adataid a valóságnak megfelelnek, azok tárolásához és felhasználásához hozzájárulsz. Az általad megadott címre, telefonszámra a Szervező hírlevelet, szöveges tájékoztató üzeneteket és további versenyekkel kapcsolatban leveleket küldhet. Tudomásul veszed, hogy a neved a teljesítők listájában megjelenik, kifejezetten hozzájárulsz, hogy a neved és a teljesítésed adatait a Szervező a saját felületein, beleértve az etyekikor.hu weboldalt és a közösségi oldalakat, megjelenítse.

12.) Kizárás

Kifejezetten tudomásul veszed, hogy a teljesítésed a Szervező érvénytelenítheti vagy törölheti az alábbi esetekben:
1, ha bármelyik ellenőrző pontot kihagyod
2, a kijelölt útvonalat levágod, nem teljesíted a Szervező által kijelölt teljes távot

Elfogadod, hogy a Szervező előzetes jelzés nélkül, bármikor bekérheti a teljesítést igazoló gps track-et, amennyiben a teljesítés útvonala eltér a kör hivatalos útvonalától, a Szervező kizárhat a versenyből, a teljesítésed érvénytelenítheti vagy törölheti.

Az útvonalon a szemét eldobása nem megengedett, ennek megszegése azonnali kizárást és a teljesítés törlését vonja maga után.

13.) A frissítésről

Tudomásul veszed, hogy a körök önellátó instant túra és futókörök, a Szervező nem biztosít ellátmányt, arról magadnak kell gondoskodni.

14.) A szintidőkről

A körök esetében adott a teljesítésre rendelkezésre álló szintidő. Tudomásul veszed, hogy ha a hivatalos szintidőkön kívül teljesíted a köröket, akkor a teljesítésed sikertelen lesz.

15.) A kutyás teljesítésekről

Kifejezetten tudomásul veszed, hogy kutyával csak abban az esetben teljesíthető a körök bármelyike, ha a kutya a teljesítés ideje alatt végig pórázon van! A kutyás teljesítés saját felelősségre megengedett, ezesetben köteles vagy a kutya ellátmányáról is gondoskodni!

Élményekben gazdag teljesítést kívánunk!

A szervező fenntartja a jogot a részvételi szabályzat megváltoztatására.